Friday, August 14, 2020

THE COMPLETE GUIDE FOR

FOREX TRADING STRATEGIES

Oversikt over Pre-FOMC Trading

Siden vi venter FOMC pressekonferanse og påfølgende uttalelse denne uken, er den første børsdag alltid viktig. Bortsett fra det, vil Federal Reserve gi ut sin rente avgjørelse også. Selv om jeg ikke forventer noen endring i renten, er det verdt å overvåke denne beslutningen for ytterligere ledetråder om US Dollar bevegelser.

Hva vil min trading være sånn mandag?

Etter min mening, kan du forvente i dag for å være det som kalles en "musling børsdag" med tynn omsetning fordi det er svært få høy effekt økonomiske hendelser. Traders vil foretrekke å holde seg borte fra markedet, og gjøre store handel beslutninger til onsdag (aka FOMC dag). La oss fokusere på det grunnleggende at vi må vurdere.

Kinas industriproduksjon og Fixed Asset Investment er de viktigste økonomiske hendelser verdt å se i dag. Chinese National Bureau of Statistics er i ferd med å slippe sine tall i tidlig handel økt, og dette kan påvirke valutamarkedet, oljepriser, og selv aksjemarkedene. Som Kina er en utviklet økonomi, kan selv små endringer i økonomisk status påvirker de globale markedene. Det vil også påvirke West Texas Intermediate (WTI) oljepris og gir en vekst i den globale økonomien. Dermed slutt øker etterspørselen etter varen.

I forhold til andre økonomier, særlig Storbritannia og Japan, det er ikke mye å kommentere fra sine lavmælte hendelser er ikke å ha mye effekt på markedet. Den britiske økonomien slipper CB Leading Index, mens den japanske finansdepartementet vil frigjøre BSI Manufacturing Index. Og om de Aussies marked, de fleste av bankene vil forbli stengt i overholdelsen av dronningens fødselsdag. Så, for nå, ser jeg ikke noen fundamentale forhold som vil påvirke den amerikanske dollaren ... hakkete bransjer og begrensede bevegelser kan forventes.

Potensielle Trading Opportunity:

Jeg ønsker å senke 30 -50 pips i dag ved å handle USD / JPY paret. Den har en trekant oppsett i H4 diagrammet og handles under trendlinjen motstand fra 107,180 - samt 50 perioder EMA. Jeg vil vurdere å ta handler under 107,100 og 106,250 med et mål på 105,750. Til slutt, jeg forventer paret å handle i en trading range av 107,850 til 105,750.